Menu Fermer

Kim Petras – Clarity Tour à Melkweg, Amsterdam

Scroll naar beneden voor Nederlands

Kim Petras revient à Amsterdam avec un spectacle pop de la tournée Clarity plus grand et meilleur Après que Kim Petras ait joué dans le hall principal de Paradiso à Amsterdam en septembre dernier, la star de la pop

2019 a été une bonne année pour les fans de Petras. Au cours de l'été, elle a lancé son premier LP intitulé

Ce n'était pas seulement la setlist qui avait une petite mise à jour. La mise en scène était plus grande avec une partie surélevée, un mur de lumières derrière elle et même une plateforme tournante sur laquelle elle exécutait le banger

Kim Petras est tout à fait la présence sur scène, saisissant chaque occasion de vivre l'expérience pop star sur scène. C'est quand les choses tournent mal sur scène que nous voyons aussi sa personnalité chaleureuse. Pendant

Les difficultés techniques n'empêchent pas Petras de mettre un terme plus que satisfaisant à son concert. Elle enregistre certains de ses meilleurs morceaux absolus comme

Concert recensie: Kim Petras à Melkweg

Kim Petras keert terug met verbeterde popshow tijdens Clarity tour Nadat Kim Petras afgelopen septembre al eens in de grote zaal van Paradiso stond, keert de in Duitsland geboren en in Los Angeles woonachtige zangeres alweer terug naar Amsterdam voor een volgend concert. Ze staat dit keer een paar straten verder in de Melkweg met de Clarity tour, de opvolger van de Broken tour die ze vorig jaar deed. Het is de eerste avond van het Europese deel van haar tour. Met een aantal nieuwe liedjes op zak, maakt ze er dit keer een nog grotere en meer uitgelaten popshow van.

Fans van Petras hadden en 2019 genoeg te luisteren. Nadat ze dans de zomer al haar debuutalbum

De setlist était overigens niet het enige dat een aardige upgrade had gekregen voor deze show. Ook qua podium pakten Petras en haar team het grootser aan met een verhoogd gedeelte, een muur van lichten achter haar en zelfs een ronddraaiend platform waarop ze

Kim Petras est een uitbundige verschijning op het podium die elk moment pakt om van haar bestaan als popster te genieten. Het is echter pas wanneer het misgaat op het podium, dat we haar charmante persoonlijkheid ook te zien krijgen. Tijdens

De technische problemen weerhouden haar er niet van om alsnog een grootse final neer te zetten. Ze bewaart een aantal van haar sterkste liedjes, waar onder